Despre noi

Laboratorul SISTEME de PROGRAMARE pentru MODELARE si SIMULARE (S.P.M.S.) isi propune sa efectueze cercetari in urmatoarele domenii: teoria si modelarea instalatiilor termohidraulice; impactul CTE asupra mediului; modelarea si simularea proceselor energetice.

In cadrul acestui laborator se desfasoara activitati didactice, precum si activitati de dezvoltare a aplicatiilor necesare modelarii si simularii proceselor energetice. In cadrul acestui proiect se ofera consultanta in aceste probleme pentru toti angajatii Universitatii care utilizeaza aplicatii in domeniul "modelarea si simularea proceselor energetice". De asemenea se ofera sprijin si instruire in dezvoltarea si implementarea unor astfel de aplicatii pentru alte universitati. Din cadrul colectivului de cercetare fac parte prof. dr. ing. Gheorghe Lazaroiu; conf. dr. ing. Cristian Lazaroiu; ing. sistem drd. Adrian Stan precum si multi altii.

De asemenea in cadrul laboratorului isi desfasoara activitatea studentii si doctoranzi implicati in activitatea de elaborare a proiectelor de diploma/disertatie si teze de doctorat si a caror rezultate pot fi utlizate in cadrul activitatii de cercetare.

Laboratorul este echipat modern, cu aer condiționat, plăcut pentru lucru și ședere. Fiecare student utilizează un calculator pe care execută independent sarcinile.

Laboratorul este dotat cu calculatoare, ce sunt concepute astfel īncāt lectorul īntotdeauna poate revizui activitatea tuturor cursanților și poate dedica fiecărui student atenție maximă īn timpul procesării materiei noi sau īn timpul executării exercițiului. Configurarea calculatorului pe care se efectuază prelegerile sunt moderne și de calitate corespunzătoare pentru nivelul īnalt de cerințe și de complexitate a executării predării.


  

Prof. dr. ing. Gheorghe Lazaroiu

Mai mult...

Curriculum vitae

Lista lucrari

Conf. dr. ing. George Cristian Lazaroiu

Mai mult...

Curriculum vitae

Lista lucrari

Suport cursuri si aplicatii

Ing. sistem drd. Adrian Nicolae Stan

Mai mult...

Curriculum vitae

Lista lucrari